Menu Kerst & Oudjaar 2024

VoorgerechtTartaar van zeebaars met avocado, roze peper, kruidenolie en citroenparels
TussengerechtHalve kreeft uit de oven met kruidenboter en gesmolten trostomaatjes
HoofdgerechtHertenkroon met brunoise van knolselder en pompoen, spruitjes, opgebakken witloof, aardappelmousseline en wildjusofKabeljauwhaasje op vel gebakken met brunoise van knolselder, bospaddestoelen, edamamés, aardappelmousseline en wittewijnsaus met mosterd 
Dessert
Tartelette van peer
ofMoelleux au chocolat
87€
Wij werken met een maximum aantal bestellingen, dus bestel best tijdig uw feestelijk uithaal menu voor Kerstavond (24/12) en/of Oudejaarsavond (31/12)(take out tussen 12u en 16u). Bestellingen kunnen geplaatst worden tot en met 18/12.

Hoe bestellen?
Mail naar atelier@bien-soigne.be (contactformulier) met vermelding van:naamtelefoonnummerkerstmenu (24/12) of oudjaarmenu (31/12)aantal personen met keuze hoofdgerecht en dessert
U ontvangt van ons een bevestigingsmail met de betalingsinstuctie en verdere details.

Om uw feestmaaltijd compleet te maken, bieden wij u ook nog de mogelijkheid om een feestelijke Apero Bag te bestellen of een selectie van aangepaste wijnen die perfect passen bij uw menu.

Apero bag

“best grissini in town, carpaccio dry aged entrecôte met togarashi kruiden, tapenade arbequina olijven, prosciutto al tartufo, hoummous pistache & granaatappel en groene olijven gemarineerd met harissa”
€ 44,50

Temporary wines

*Domaine Laurens ‘Les Graimenous’ Cremant de Limoux              € 17,50
Deze mooie volle brut uit de Languedoc is de perfecte aperitief om u avond culinair te starten. (al 17 jaar huisaperitief in Bien Soigné) 
*Ried Hochrain ‘Waltner’ Gruner Veltliner Wagram              € 13,00
Gruner Veltliner is een vaste waarde in het Oostenrijks wijnlandschap. Met zijn mineraliteit en toetsen van witte peper past deze perfect bij frisse voorgerechten zoals bv. tartaar van zeebaars.
*Ontanon ‘Kaori’ White Rioja             € 16,00
Tussen een landschap dat wordt gedomineerd met rode wijnen steekt deze witte rioja gemaakt van de Viura druif er verrassend tussen uit. Deze mooie balans tussen druif en houtrijping is zo subtiel dat je verrassende umami toetsen ervaart die de kreeft naar een nog hoger niveau tilt.
*Rijckaert ‘Récolte’ Arbois               € 23,00
Chardonnay comme il faut. De druiven komen uit Arbois maar de vinificatie gebeurd in de chateau in Bourgogne. Een mooie volle vette chardonnay op oude eiken Franse vaten zonder teveel fruit waar de chardonnay zelf nog de hoofdrol speelt. Ideaal bij de kabeljauw met aardste toeten.
*Clos Mont-Blanc ‘Origen’ The art of blending Catalunya               € 19,00
Samso, Grenache & Cabernet Sauvignon vormen de perfect blend voor deze volle, geëvolueerde winterse wijn. Versmolten tannines, zachte toetsen van rijp fruit met de nodige spanning van een zuurtje. Een zalig glas rode wijn voor bij de hertenkroon of gezellig aan de ovenhaard.
Cookie policy
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.
YOU ARE CURRENTLY ON THE SITE FOR
unknown

Selecting your country will allow Atelier Bien Soigné to offer you services adapted to your location.

Choose your country
Choose your language
Choose your currency

Our Cuisine Take away
tag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Dagverse ingredienten