Baking dish (without lid) can be placed in the oven for 15 to 20 minutes at 150°C. Always prick and feel if it is warm enough. Then transfer to a plate and garnish with arugula and/or basil if desired.
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te
verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je
leest er alles over in onze cookie policy.
Use the e-mail and password that you specified when registering on the site
Nieuwsbrief
Success
Your message was successfully sent. We will contact you shortly
error
Your message was not sent.
Our own deli Take away
Jacqueline is terug! Na een pauze voor het gezin, rockt ze nu haar eigen Atelier Bien Soigné. Met haar unieke flair en passie brengt ze een frisse wind in onze familiezaak.
Fresh ingredients of the day ingredienten
Als startende traiteur focussen we op kwaliteit en versheid. Daarom zijn we voorlopig geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.We kiezen bewust voor een kleinschalige aanpak, waarbij we ons volledig toeleggen op drie dagen topkwaliteit. Zo garanderen we dagverse bereidingen en een zorgvuldig geselecteerd assortiment.
More than a caterer Antwerpen
Bij Atelier Bien Soigné draait alles om smaak, ambacht en kwaliteit. Vanuit onze passie voor koken en vakmanschap brengen we gerechten die verder gaan dan de klassieke traiteurkeuken. Geen standaard maaltijden, maar zorgvuldig bereide gerechten, steeds met respect voor het seizoen en de ingrediënten.