Atelier Bien Soigné

Should I tell you about our new little project?
Well actually it's very simple... It all started with the opportunity to expand a bit in Bien Soigné. Now nobody is waiting for an expansion of Bien Soigné, never change a winning thing. We like to keep our small intimate cozy restaurant! Don't worry!
But my wife and I share the same passions, and besides playing restaurant when we were little, playing shop was also the best.
Let's do it.
Imagine a large counter with all kinds of freshly prepared dishes that you can easily heat up at home.
Like during the lock-down?
Yes, but then with a physical store supplemented with all kinds of cool original products. Things that catch my eye... Let's say a candy store for adults.
This is how our story began, ATELIER BIEN SOIGNE was born!
And we'll see about the rest.
We would like to extend a warm welcome to you.
Jacqueline & Frederik


Zal ik u vertellen over ons nieuw projectje?


Extra extra...


subtitel



Cookie policy
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.
YOU ARE CURRENTLY ON THE SITE FOR
unknown

Selecting your country will allow Atelier Bien Soigné to offer you services adapted to your location.

Choose your country
Choose your language
Choose your currency

Our own deli Take away

Jacqueline is terug! Na een pauze voor het gezin, rockt ze nu haar eigen Atelier Bien Soigné. Met haar unieke flair en passie brengt ze een frisse wind in onze familiezaak.

Fresh ingredients of the day ingredienten

Als startende traiteur focussen we op kwaliteit en versheid. Daarom zijn we voorlopig geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.We kiezen bewust voor een kleinschalige aanpak, waarbij we ons volledig toeleggen op drie dagen topkwaliteit. Zo garanderen we dagverse bereidingen en een zorgvuldig geselecteerd assortiment.

More than a caterer Antwerpen

Bij Atelier Bien Soigné draait alles om smaak, ambacht en kwaliteit. Vanuit onze passie voor koken en vakmanschap brengen we gerechten die verder gaan dan de klassieke traiteurkeuken. Geen standaard maaltijden, maar zorgvuldig bereide gerechten, steeds met respect voor het seizoen en de ingrediënten.