enter website
logoanimation

Atelier Bien Soigné

Deli & traiteur

Atelier Bien Soigné is a small local shop hidden behind the large black gate on the Kleine Markt where you can find freshly prepared dishes for take-out, original wines and exclusive delicacies.

News

We are open

Your local food atelier
Atelier Bien Soigné is a brand new project and extension of the restaurant and has only recently opened since mid-September 2024.
Deli

Opening hours

Wil je komen proeven?
Thursday, Friday and Saturday from 11:30am to 6pm
Deli

Goodies for foodies

Wil je graag in groep iets vieren?
A small but original range of delicacies for every culinary soul who values quality. Nice for yourself but also to give as a gift.
Deli

Hidden spot

Atelier Bien Soigné is hidden behind the restaurant and you can reach it through the large black art-deco gate on the Kleine Markt.
image

test


Cookie policy
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.
YOU ARE CURRENTLY ON THE SITE FOR
unknown

Selecting your country will allow Atelier Bien Soigné to offer you services adapted to your location.

Choose your country
Choose your language
Choose your currency

Our own deli Take away

Jacqueline is terug! Na een pauze voor het gezin, rockt ze nu haar eigen Atelier Bien Soigné. Met haar unieke flair en passie brengt ze een frisse wind in onze familiezaak.

Fresh ingredients of the day ingredienten

Als startende traiteur focussen we op kwaliteit en versheid. Daarom zijn we voorlopig geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.We kiezen bewust voor een kleinschalige aanpak, waarbij we ons volledig toeleggen op drie dagen topkwaliteit. Zo garanderen we dagverse bereidingen en een zorgvuldig geselecteerd assortiment.

More than a caterer Antwerpen

Bij Atelier Bien Soigné draait alles om smaak, ambacht en kwaliteit. Vanuit onze passie voor koken en vakmanschap brengen we gerechten die verder gaan dan de klassieke traiteurkeuken. Geen standaard maaltijden, maar zorgvuldig bereide gerechten, steeds met respect voor het seizoen en de ingrediënten.